GARANTIER & POLICY

(Denna dag, 2017-06-01, har följande garantier och policy upprättats för H’oasen Spa).

VILLKOR OCH REGLER FÖR BOKNING

Om du behöver ändra din tid eller avboka på grund av diverse anledningar, så är det viktigt att du som kund kontaktar oss 24 timmar innan din avtalade tid på antingen telefon, sms eller mail. Utebliven tid debiteras med full pris av din behandling, då utebliven tid innebär utebliven inkomst, eftersom vi inte kan sälja den tiden till någon annan kund på så kort varsel. Vid utebliven betalning på förfallodag sköts fakturan automatiskt av Svea Ekonomi Inkasso.

FRANSFÖRLÄNGNING

Våra fransstylister är välutbildade och utför behandlingen med hög kvalité och vi finns alltid i salongen för att åtgärda om något skulle uppstå. Garanti på fransförlängning gäller endast inom 7 dagar från och med behandlingsdagen. Skulle man tappa många fransar inom 48 timmar, tag kort på fransar och kom in till salongen. Efter 7 dagar är det ingen gratis reparation. Garanti för fransar gäller endast om man inte har utsatt fransarna för några produkter och har följt skötselråden.

Garanti och återköp gäller ej om man är överkänslig mot materialet eller om man är allergisk. Vi erbjuder gratis borttagning inom 7 dagar.

NAGLAR

Garanti på naglar gäller endast inom 7 dagar från och med behandlingsdagen. Vi erbjuder gratis reparation inom 7 dagar det gäller även om du råka har slagit en nagel så hjälper vi gärna åtgärda utan extra kostnad.

Garantin/reparation gäller inte för extra långa naglar. Gäller ej om man har använt andra nagelprodukter på naglarna, för ändring av färg, form.

PRESENTKORT

Observera att vi inte accepterar presentkort utan kvitto som medföljer.

H’OASEN SPA integritetspolicy

Samtycke insamlande av personuppgifter
När du fyller i ditt namn eller din mailadress i något av formulären på H'oasens Spa får du också godkänna att H'oasens Spa får registrera dina personuppgifter. Registrering och hantering av personuppgifterna sker i enlighet med gällande lagstiftning.

Behandling och syfte
När du ger ditt godkännande samtycker du till att H'oasens Spa registrerar de personuppgifter som behövs för att H'oasens Spa ska kunna kommunicera till dig. Personuppgifterna används bara inom ramen för H'oasens Spas verksamhet, t.ex. vid utskick av information eller dylikt.

Personuppgifter som behandlas av H'oasens Spa
Uppgifter som registreras är namn, adress, mobilnummer, email samt eventuellt företagsnamn.

Dina rättigheter
Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar, hur dessa behandlas och få dina personuppgifter rättade eller raderade. Vid frågor om personuppgifter, ändringar/radering av personuppgifter eller registerutdrag kontaktar du info@hoasenspa.se.