VÅRA BEHANDLINGAR

ELLEEBANA — ONE SHOT LASHLIFT

En behandling för dig istället för ögonfransförlängning. One shot lash lift ger dina egna fransar den fylliga och böjda effekten som kommer hålla upp till 12 veckor. Hållbarheten varierar dock från person till person beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar. Vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 6-8 vecka.

AIRFLOW — Spa för tänderna

Är en perfekt behandling för dig som känner att du inte vill bleka dina tänder men ändå få en ljusare nyans. Missfärgningar som orsakas av bl.a rökning, snusning, kaffe, te och rödvin avlägsnas effektivt. Airflow fungerar som en luftpolering i kombination av salt, vatten och luft. En perfekt behandling för dig inför något festlighet som såsom bröllop, fotografering eller inte varför innan eller efter semester?

Airflow behandlingen tar mellan 20-30 minuter, är smärtfri och utförs av en legitimerad tandhygienist. Slutresultatet gör inte bara att dina tänder återgår till sin naturliga vithet utan även att hela munnen känns fräsch och ren. Har du tandsten så rekommenderar vi att ta bort tandstenen först för att uppnå den maximala effekten av behandlingen.

Givetvis hur länge håller sig missgärningarna borta påverkas av dina dagliga oral hälsa rutiner. Airflow behandling kan upprepas var 3-4 månad.

FISKPEDIKYR — Spa i samklang med naturen

Har du mött H’oasen Spas mest passionerade terapeuter – Garra Rufa? Troligtvis har du hört talas om de där små pedikyr-fiskarna som älskar att nafsa i sig just det du önskar bli av med: hudförhårdnaderna på fötterna. Exfolieringen dessa fiskar utför är mild, men effektiv. Vissa skulle till och med säga att känslan är behaglig, som att doppa fötterna i mousserande vin ungefär. Vill du uppleva en unik och underhållande behandling? Då rekommenderar vi dig att doppa fossingarna hos Garra Rufa!

Gör fiskpedikyr ont?
Nej, det gör inte ont. Många upplever att det kittlas lite. Fiskarna har inga tänder utan nafsar bort döda hudceller från dina fötter. Den lilla Garra Rufa ger en grundlig pedikyr som piggar upp dina fötter. Det är en helt naturlig pedikyr för att få mjuka och lena fötter. Regelbunden fiskpedikyr har dessutom positiv effekt på fötternas blodcirkulation. Det är bara doppa fötterna i akvariet och njuta!

Är behandlingen hygienisk?
Ja, akvarierna har flera rengöringsfunktioner för att trygga hygienen för fötterna och så att fiskarna har en bra livsmiljö. Akvarierna har två separata reningsverk med både mekanisk och biologisk filtrering. Dessutom rengörs vattnet med UV-filter för att säkerställa optimala hygienförhållanden. Säkerhets- och hygienkraven gör att du inte får ha öppna sår på fötterna när du går på fiskpedikyr.

Trivs fiskarna?
Ja, hos oss blir fiskarna lika omskötta som gästerna! Vi tar väl hand om våra små medarbetare eftersom det är viktigt för oss att de mår bra. Fiskarna har alltid vilopauser mellan behandlingarna så att de är pigga och glada. Vi samarbetar med Nordens ledande leverantör av fiskpedikyrs-utrustning vilket garanterar att vi kan leverera trygga, hygieniska och fantastiska behandlingar på H’oasen Spa. För att minimera utsläpp från flygtransport hämtas våra fiskar, Kangal Garra Rufa, från Europa istället för Asien.